Bel ons Offerte Mail ons

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

Dat Astralift dagelijks bezig is met innovatie, dat is overduidelijk. Onlangs kwam er bij ons een uitdaging binnen die wij met beide handen hebben aangegrepen.De vraag van een projectontwikkelaar: “Wij willen een autolift hebben maar mogen geen veranderingen doorvoeren in het straataanzicht” Met die uitdaging is Astralift ter plaatse gegaan om zich een goed beeld te vormen van de situatie ter plaatse.

Uiteindelijk is er besloten een liftdeur te maken die in functie en in aanzien een etalage betreft. Doordat de gehele “etalage” als een lift omhoog gaat ontstaat er een prima toegang voor de autolift die daar achter geplaatst is. Als de etalage (-lift) eenmaal weer naar beneden is gezakt, is het straataanzicht behouden zoals de gemeente van Woerden dat voor het beschermde stadsbeeld voor ogen had. Deze etalagelift hebben wij dan ook geheel in eigen huis met onze eigen engineers ontwikkeld.

 

De ontwikkeling is tevens op gebied van veiligheid een doorslaand succes. De lift is voorzien van diverse veiligheidscomponenten en tevens een zogenaamde “doggy crasher”. Hierdoor is het niet alleen een zeer innoverende uitvinding maar tevens een veilige. Voor de aansturing van de etalage is gekozen voor een hydraulische aandrijving die de etalagelift geruisloos kan laten verplaatsen waardoor er geen (geluids-)hinder is voor de bewoners en/of het winkelend publiek.Om de etalagelift te bedienen maakt de bewoner vanuit de auto gebruik van een handzender. Zodra de etalage geheel “geopend” is kan de bewoner zijn auto de autolift in rijden. De etalage zakt vervolgens automatisch weer naar straatniveau waarna de autolift naar beneden zal zakken om de auto te kunnen parkeren.. De lift voldoet aan alle eisen die er voorafgaand aan werden gesteld, iets waar we bij Astralift met trots op kunnen terug kijken.  De eerste etalage lift in de wereld is een feit.

G
Going up met

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved