Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

De mooiste lift

Al eerder hebben we een nieuwsbericht geplaatst over een filmpje met een mooie dame die haar product probeert te verkopen. Wat ons betreft een geslaagde promotiecampagne, maar waar was deze film opgenomen als Astralift deze lift niet op deze manier had ontwikkeld? Wij zijn er natuurlijk van overtuigd dat het grootste succes niet door de dame tot stand is gekomen, maar door de mooie lift. Om eerlijk te zijn, zagen wij pas na goed kijken dat er een dame stond te dansen in de lift.

In het filmpje kronkelt en danst Doutzen in een historische lift met spiegelwanden waarin ze tevreden haar spiegelbeeld bewondert. Het mooie aan deze omschrijving is dat de journalist ervan uitgaat dat dit een historische lift is. Niets is minder waar. We hebben voor de klant een lift ontworpen en ontwikkeld die perfect past in het historische karakter van het pand aan de Dam in Amsterdam. Aan weerszijden van de lobby schitteren deze mooi gedesignde liften die we in de bestaande schacht hebben geplaatst. De nieuwe liften zorgen weer voor een veilig en soepel transport naar de zeven etages.

Deze lift is zelfs zo mooi, dat hij zich kan meten met een topmodel als Doutzen Kroes.Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Gerelateerde projecten

Beleef een volgende etage met de personenlift

Een prachtig ontworpen “Valentina” personenlift van Astralift siert het moderne...

Lees meer

Concept Store van WE design lift

Astralift plaatst design lift in New Concept Store van WE. Utrecht, november 2010 –...

Lees meer

Duin – Burgh Haamstede personenlift

Grand Hotel Ter Duin geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Hier komen gasten niet...

Lees meer