Bel ons Offerte Mail ons

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

Trivire maakt de woningen aan de Blaauwweg klaar voor de toekomst. Woningen dienen steeds comfortabeler en energiezuiniger te zijn. Om dit mogelijk te maken, zijn aan de Blaauwweg 1-131 in Dordrecht werkzaamheden uitgevoerd om het energieverbruik en de CO2-uitstoot van de woningen te laten dalen. Gelijktijdig met deze werkzaamheden is het noodzakelijke onderhoud aan de woningen uitgevoerd. Efficiënt werken wordt steeds vaker de standaard.

De woningen in dit project worden in drie fases verduurzaamd. In Fase 2 stond het renoveren van de liften op de planning en eind 2019 is het project afgerond.

Voor deze tien etages tellende flats hebben we onze krachten weer gebundeld en laten zien dat we met onze jarenlange ervaring geen moeite hebben met het moderniseren van de liftinstallaties van grote gebouwen. Voor het uitvoeren van de ingrijpende werkzaamheden, zoals het toevoegen van een extra stop per etage, moesten we de liften uitschakelen. Door het plaatsen van een noodlift hebben de bewoners minder hinder ondervonden. Alle etages waren tijdens de werkzaamheden op een veilige manier bereikbaar.

 

De oude liftsituatie was het welbekende om-en-om etagesysteem, waarbij één lift op de even etages stopt en de andere lift op de oneven etages. Dit is natuurlijk allesbehalve gebruiksvriendelijk, door de langere wachttijden en de afhankelijkheid van slechts één lift. Zeker in het geval van een storing van een van de liften werd de gebruiker verplicht om de trap te nemen. Voor mindervaliden is dat natuurlijk geen optie. Astralift heeft er daarom voor gezorgd dat beide liften op elke etage stoppen. De twee bestaande liften zijn gemoderniseerd en op elke etage is een nieuwe ingang gezaagd. De liftkooi is aangepast en het interieur en het bedieningstableau van de lift zijn aangepast aan de nieuwe situatie.

 

Natuurlijk hebben de bewoners last gehad van de zaagmachine en andere geluiden die bij een verbouwing onvermijdelijk zijn. Maar deze nieuwe liften zijn het dubbel en dwars waard. De bewoners zijn niet eerder zo snel thuis gekomen.

 

Astralift wenst iedereen een veilige liftreis naar huis, ongeacht welke van de twee liften je kiest. Mede mogelijk gemaakt door Astralift!

G
Going up met

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved