Bel Contact Mail
Project

Duin – Burgh Haamstede personenlift

Grand Hotel Ter Duin geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Hier komen gasten niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. Ze worden in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de art nouveau. Wanneer je aan komt rijden bij het hotel wordt de omschreven ambiance al direct zichtbaar. Een geweldige gevel met verschillende huisjes siert het hotel. Centraal in de grote hal staat een enorme personenlift, type Charlot van Astralift. De personenlift Charlot is geen standaard oplossing voor een verticale vervoerswens, maar een lift met een zeer persoonlijk karakter.

 

Deze lift is namelijk compleet zelf samen te stellen. Grand Hotel Ter Duin heeft gekozen voor een glazen cabine in een glazenschacht met een antraciet frame. Een ware uitblinker in de groteske hal.  Door de glazenschacht en cabine is het effect naar de volgende etage erg bijzonder. De Liftganger krijgt direct een mooi beeld van de verschillende etages, die in stijl zijn aangekleed. Vooral het uitzicht op het gezamenlijke dakterras is verrassend!Naast de Charlot personenlift zijn er ook twee Conver goederenheffers geplaatst. De Conver is een lift die speciaal ontwikkeld is voor het vervoeren van goederen. De Conver wordt op maat geproduceerd en is daarom in vele afmetingen leverbaar. De deuren en de schacht zijn in vele RAL-kleuren leverbaar zodat er hier gekozen kon worden voor een frisse witte variant. Het ontwerp is een fraai staaltje van industrieel design dat, zeker op plaatsen waar het oog wat wil, een goed figuur zal slaan.

Client

Duin – Burgh Haamstede personenlift

Datum

8 februari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Kasteel Groeneveld platformlift

Kasteel Groeneveld, buitenplaats voor stad en land, maakt deel uit van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.Het huis is gebouwd in de eerste helft van de 18e eeuw en is één van de mooiste voorbeelden van een buitenhuis uit die tijd. De rijke geschiedenis komt tot leven op de bel-etage door onder andere de originele behangselschilderingen en het prachtig stucwerk van Van Logteren. Kasteel Groeneveld heeft als doel om stad en land opnieuw met elkaar te verbinden.

Bekijk het project