Bel Contact Mail
Project

Een hout-look geeft warmte in uw personenlift

Hotel Atlantis is een nieuw boutique hotel in een mooi oud pand op de Ceintuurbaan te Amsterdam. Een flinke verbouwing heeft het hotel omgetoverd tot een modern hotel inclusief een luxe personenlift. Door de zeer geringe ruimte in het pand heeft de opdrachtgever Astralift ingeschakeld om gebruik te maken van onze unieke personenlift type Charlot.

 

Deze personenliften worden altijd op maat gemaakt, en zijn ideaal voor kleine ruimtes in oudere of gerestaureerde panden.Voor de afwerking van de personenlift is gekozen voor een hout-look met RVS elementen. Een bijzondere afwerking, wat de lift een warm gevoel geeft. Bent u ook op zoek naar een lift, standaard of op maat gemaakt in uw pand, neem dan vrijblijvend contact op met ons Lift Design Centre: 079 -33 00 690.

Client

Een hout-look geeft warmte in uw personenlift

Datum

1 februari 2019

Service

Modernisering lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Uniek laad- en losperron voor vrachtwagens

Astralift heeft onlangs de vraagstelling ontvangen om voor een grote supermarkt in Assen na te denken over een laad- en losperron voor vrachtwagens waarbij de vrachtwagens niet alleen moet worden gelost, maar tevens de goederen op een hoogte moeten worden gebracht van ca. 3 meter. De vrachtwagens lossen inpandig dus een oplossing om van de vrachtwagen op een hoogte te krijgen van 3 meter d.m.v. bijvoorbeeld een lange oprit behoorde niet tot de mogelijkheden.

Bekijk het project