Bel Contact Mail
Project

Evenementenschip Pure-Liner platformlift

Evenementenschip Pure-Liner uitgerust met JoiceWilt u een sfeervol evenement organiseren in stijl? Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor productpresentaties, beurzen, kick-off ’s en bedrijfsfeesten. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen.

 

De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen. Wij ontvangen u graag op één van onze kantoren in Nederland of Duitsland voor een rondleiding. De thuishaven van de Pure-liner 1 is in Keulen, de Pure-liner 2 kunt u in Amsterdam bezichtigen.Het interieur van het schip is een lust voor het oog en straalt een luxe, ontspannen sfeer uit. Geheel in deze sfeer heeft Astralift in de Pure-liner 2 in Amsterdam de platformlift Joice geplaatst. De platformlift past uitstekend in het witte interieur, met de zwarte accenten en violet neonlicht. Dankzij de platformlift is het nu op de Pure-Liner mogelijk om eenvoudig tussen de twee deks te navigeren, en de sfeer van de Pure-Liner vast te houden.

Client

Evenementenschip Pure-Liner platformlift

Datum

8 januari 2019

Service

Modernisering lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Perry Sport platformlift

Joice brengt publiek in Perry Sport een etage hoger. In de winkel van Perry Sport te Hilversum heeft Astralift een Joice platformlift geplaatst.Max Picauly Projectmanagement realiseerde dit project wat leidde tot een complete verbouwing van de winkel volgens het nieuwe design Perry Sport. Voor dit project is Astralift gevraagd om de platformlift volledig in de nieuwe stijl uit te voeren.

Bekijk het project