Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Evenementenschip Pure-Liner platformlift

Evenementenschip Pure-Liner uitgerust met JoiceWilt u een sfeervol evenement organiseren in stijl? Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor productpresentaties, beurzen, kick-off ’s en bedrijfsfeesten. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen.

De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen. Wij ontvangen u graag op één van onze kantoren in Nederland of Duitsland voor een rondleiding. De thuishaven van de Pure-liner 1 is in Keulen, de Pure-liner 2 kunt u in Amsterdam bezichtigen.Het interieur van het schip is een lust voor het oog en straalt een luxe, ontspannen sfeer uit. Geheel in deze sfeer heeft Astralift in de Pure-liner 2 in Amsterdam de platformlift Joice geplaatst. De platformlift past uitstekend in het witte interieur, met de zwarte accenten en violet neonlicht. Dankzij de platformlift is het nu op de Pure-Liner mogelijk om eenvoudig tussen de twee deks te navigeren, en de sfeer van de Pure-Liner vast te houden.Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Gerelateerde projecten

Hotel Des Indes Den Haag diverse liften

Na een grootschalige renovatie is het Le Méridien Hotel Des Indes weer geopend. Het...

Lees meer

Droomhuis aan de Dijk met personenlift

Astralift levert ”Joice” met cabine bij het project “Droomhuis aan de Dijk” te...

Lees meer

Perry Sport platformlift

Joice brengt publiek in Perry Sport een etage hoger. In de winkel van Perry Sport te...

Lees meer