Bel Contact Mail
Project

Gewestkantoor nieuwe liftinstallatie

Het nieuwe kantoorpand, dat tevens het onderkomen wordt van het gewestkantoor, in Bussum is door Astralift voorzien van een Charlot liftinstallatie. Deze liftinstallatie is geplaatst in een liftschacht welke wij volledig in eigen huis hebben ontwikkeld. Dit schachtframe is opgebouwd uit losse componenten waardoor wij zeer flexibel zijn in de toepassing.

 

Voor onze klant Gewestkantoor is het frame in een specifieke ralkleur gepoedercoat en voorzien van glas. Zelfs de liftput is op een hoogwaardig niveau bouwkundig afgewerkt. Het fraaie is dat alle techniek, door toepassing van glas, in zijn geheel gezien kan worden. De combinatie van hoogwaardige materialen welke op een hoogwaardig niveau zijn gemonteerd en afgewerkt, maakt het geheel ‘de liftinstallatie’ weer een eindproduct waar we trots op zijn.

Client

Gewestkantoor nieuwe liftinstallatie

Datum

30 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Icoon liftinstallaties

Astralift heeft in het Vathorst College in Amersfoort 6 verschillende liftinstallaties mogen plaatsen. Het Vathorst College maakt onderdeel uit van Icoon, een openbaar gebouw voor inwoners van Vathorst, Hooglanderveen en Amersfoort.Het gebouw is multifunctioneel en omvat, naast het Vathorst College, ruimtes waar cursussen worden gegeven of waar gezellig samen kan worden gekomen.

Bekijk het project