Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Duin – Burgh Haamstede personenlift

Grand Hotel Ter Duin geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Hier komen gasten niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. Ze worden in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de art nouveau. Wanneer je aan komt rijden bij het hotel wordt de omschreven ambiance al direct zichtbaar. Een geweldige gevel met verschillende huisjes siert het hotel. Centraal in de grote hal staat een enorme personenlift, type Charlot van Astralift. De personenlift Charlot is geen standaard oplossing voor een verticale vervoerswens, maar een lift met een zeer persoonlijk karakter.

Deze lift is namelijk compleet zelf samen te stellen. Grand Hotel Ter Duin heeft gekozen voor een glazen cabine in een glazenschacht met een antraciet frame. Een ware uitblinker in de groteske hal.  Door de glazenschacht en cabine is het effect naar de volgende etage erg bijzonder. De Liftganger krijgt direct een mooi beeld van de verschillende etages, die in stijl zijn aangekleed. Vooral het uitzicht op het gezamenlijke dakterras is verrassend!Naast de Charlot personenlift zijn er ook twee Conver goederenheffers geplaatst. De Conver is een lift die speciaal ontwikkeld is voor het vervoeren van goederen. De Conver wordt op maat geproduceerd en is daarom in vele afmetingen leverbaar. De deuren en de schacht zijn in vele RAL-kleuren leverbaar zodat er hier gekozen kon worden voor een frisse witte variant. Het ontwerp is een fraai staaltje van industrieel design dat, zeker op plaatsen waar het oog wat wil, een goed figuur zal slaan.Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Gerelateerde projecten

Bakkerij Bacu in Uden – goederenheffer

Astralift plaatst 4 Conver goederenheffers bij industriële bakkerij Bacu in Uden. ...

Lees meer

Complete vervanging van twee personenliften

Complete vervanging van twee personenliften Nassaudreef Katwijk, Valentina.In een groot...

Lees meer

De ‘Charlot’ personenliften verdienen design-award!

Achter de voordeur van een grachtenpand in hartje A’dam kan je van alles treffen....

Lees meer