Bel Contact Mail
Project

Kasteel Groeneveld platformlift

Kasteel Groeneveld, buitenplaats voor stad en land, maakt deel uit van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.Het huis is gebouwd in de eerste helft van de 18e eeuw en is één van de mooiste voorbeelden van een buitenhuis uit die tijd. De rijke geschiedenis komt tot leven op de bel-etage door onder andere de originele behangselschilderingen en het prachtig stucwerk van Van Logteren. Kasteel Groeneveld heeft als doel om stad en land opnieuw met elkaar te verbinden.

 

Om dat te bereiken worden debatten, evenementen en tentoonstellingen verzorgd voor beleid, publiek en onderwijs.Na ruim een jaar verbouwen is Kasteel Groeneveld vanaf 3 juli 2012 weer geopend. Elke week van dinsdag tot en met zondag kan het nieuwsgierige publiek de resultaten van de bouw en herinrichting bekijken. Astralift kreeg de eer om in beide koethuizen van het Kasteel Groeneveld een lift te plaatsen. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een Fleur Basic, het nieuwste type platformlift van Astralift. De platformlift moest perfect passen in de kleine ruimtes en niets aan het monumentale pand af doen.De Fleur Basic is een basis hefvoorziening in een degelijke uitvoering. De schacht en deuren zijn optioneel in elke kleur leverbaar. Voor deze versie is gekozen voor roomwit, wat perfect past in de luxe inrichting van het koetshuis.

Client

Kasteel Groeneveld platformlift

Datum

7 februari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

NOG TOE TE VOEGEN

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Blokker met type Roxx schaarheftafel

Om de zware producten, van het nieuwe Blokkerfiliaal in Zaltbommel naar de diverse verdiepingen te vervoeren, is er een schaarheftafel type Roxx geplaatst door Astralift. De medewerkers kunnen producten uit het magazijn gemakkelijk via deze schaarheftafel in de winkel plaatsen. Tevens is deze Roxx schaarheftafel door mindervalide klanten. te gebruiken omdat deze Roxx door Astralift is gemaakt met een dubbele functie. De lift is voorzien van de herkenbare kleur oranje van Blokker, zodat de Roxx perfect aansluit bij de uitstraling van de winkel.

Bekijk het project