Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Klassiek woonhuis met prachtige personenlift

In hartje Amsterdam, aan de ingang van het Vondelpark staat een prachtig gerenoveerd woonhuis. De bewoners van het woonhuis met 4 verdiepingen waren huiverig over het plaatsen van een personenlift in het klassieke pand. Moet je een mooie klassieke hal opgeven voor het gemak van een lift. Astralift verzekerde de klant dat het een aanwinst zou zijn en niet alleen in het gebruik. Nu siert een prachtige lift, van het type Charlot het statige woonhuis, in een de mooie omgeving van het Vondelpark. De glazenschacht van 20 meter hoog, past als een maatpak in het trappenhuis van de woning.

Onder de naam Charlot levert Astralift een geheel nieuwe serie woonhuis personenliften, die verkrijgbaar is met elk design en past in elk pand. Naast de vele mogelijkheden is de Charlot personenlift erg prettig in gebruik en milieuvriendelijk. De lift maakt gebruik van biologische oliën en is energiezuinig. Deze lift heeft een groen energie label. Door het zelfdragend modulaire schachtframe zijn de bouwkundige aanpassingen minimaal. Ook dit frame kan in elke gewenste RAL kleur gepoedercoated worden.

Bent u op zoek naar een lift die perfect aansluit bij uw interieur en pand? Bekijk voor meer informatie onze website of neem contact op met één van onze verkopers. Zij staan u graag te woord.Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Gerelateerde projecten

Gewestkantoor nieuwe liftinstallatie

Het nieuwe kantoorpand, dat tevens het onderkomen wordt van het gewestkantoor, in...

Lees meer

De mooiste lift

Al eerder hebben we een nieuwsbericht geplaatst over een filmpje met een mooie dame die...

Lees meer

Personenlift Valentina in het huis van de stad

Met de toekomstige vestiging van een cultuurhistorisch centrum in het Museum Rijswijk,...

Lees meer