Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Kunstcentrum Kijkoor liftinstallatie

Kijkoor is een kunstcentrum in de gemeente Eemnes. Dit kunstcentrum is een plek waar een inspirerende samenwerking ontstaat tussen mensen met en zonder beperkingen. De vele mogelijkheden die het kunstcentrum aanbiedt zorgt ervoor dat vele mensen hier de passie voor kunst kunnen uiten.

Astralift is gevraagd om een betrouwbare en veilige liftinstallatie te leveren in een bestaand gebouw. Door toepassing van ons lift type Valentina is er veel bespaard op bouwkundige kosten voor het maken van een liftput. We zijn er trots op met dit product onze klanten een volwaardige liftinstallatie te kunnen bieden in situaties waar geen conventionele liftput mogelijk is. Tevens hebben wij, gezien de bestaande bouw, een liftschacht toegepast die wij volledig in eigen huis hebben ontwikkeld. Deze schacht kunnen wij voor verschillende typen van liften gebruiken en naar wens van de klant opbouwen. In deze situatie is er besloten in één wand glas toe te passen.Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Gerelateerde projecten

Een hout-look geeft warmte in uw personenlift

Hotel Atlantis is een nieuw boutique hotel in een mooi oud pand op de Ceintuurbaan te...

Lees meer

Moskee in Hoofddorp personenlift

Een uitzonderlijk en modern ontwerp voor moskee in Hoofddorp. Na lang overleg is het...

Lees meer

NIEUW! Destination control personenliften

Astralift heeft als eerste in Nederland personenliften gemoderniseerd met een...

Lees meer