Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Maxum autolift Zuna

Met een nieuwe of klassieke Mercedes-Benz een verdieping hoger in style. Daar hebben we als Astralift voor gezorgd door tijdens de grote verbouwing van deze Mercedes-Benz dealer een Maxum autolift te plaatsen. Deze autolift zorgt ervoor dat nieuwe en klassieke auto’s zonder moeite naar de bovengelegen showroom gebracht kunnen worden.

Door te kiezen voor een autolift in plaats van een oprit is er bespaard op ruimte en kosten. De lift zelf is natuurlijk al een heel mooi product maar daar kwamen deze twee extra voordelen bij. Ruimte besparing was de basis voor deze geslaagde opdracht. En voor een klant is het natuurlijk schitterend als het nieuwe speeltje uit de lift komt rijden.



Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Gerelateerde projecten

Maxum autolift Zuna

Met een nieuwe of klassieke Mercedes-Benz een verdieping hoger in style. Daar hebben we...

Lees meer

Van der Kooij Westland B.V. autoheftafel

Astralift plaatst nieuwe autoheftafel en platformlift bij nieuw pand Opel-...

Lees meer

De eerste etalage autolift in de wereld

Dat Astralift dagelijks bezig is met innovatie, dat is overduidelijk. Onlangs kwam er...

Lees meer