Bel Contact Mail
Project

Modernisering Eisenhowerstraat Egmond aan Zee

Je zou het niet zeggen maar dit is een flat op leeftijd! Dit appartementencomplex in Egmond aan Zee, met uitzicht op zee, stamt uit 1966 maar heeft een hele geslaagde modernisering achter de rug. Het heeft de uitstraling van een nieuwbouwproject en daar heeft Astralift de lift op afgestemd.

 

In de bestaande schacht hebben we de techniek verbeterd en waar nodig vervangen. De kooi heeft een mooie nieuwe uitstraling gekregen die past bij de modernisering van het pand.

 

2 voor de prijs van 1

 

Zo werkt het natuurlijk niet bij projecten waarbij we twee dezelfde panden voorzien van een nieuwe lift, maar het is wel voordeliger. We leren van het eerste project en passen dit toe op het andere gebouw. Zeker bij woningbouwverenigingen komen we dit vaak tegen. Een wijk bestaat vaak uit meerdere soortgelijke gebouwen uit dezelfde periode en zijn vaak gelijktijdig aan modernisering toe. Astralift heeft diverse oplossingen voor nieuwbouw en het moderniseren of verbeteren van bestaande liftsituaties. Neem contact op voor deze mogelijkheden.

Client

Modernisering Eisenhowerstraat Egmond aan Zee

Datum

9 maart 2019

Service

Modernisering lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

NOG TOE TE VOEGEN

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Westermarkt Amsterdam

In een uniek pand aan de Westermarkt 2 (Huize Labor) in Amsterdam, om de hoek van wat we kennen als het Achterhuis, heeft Astralift een unieke glazen personenlift en schacht mogen plaatsen. De entree en het trappenhuis van dit voormalige kantoorpand zijn voorzien van een schitterend design met tegelwerk en glas-in-lood. De lift past perfect in het midden van de ruimte waardoor de trappen naar de volgende etages om de schacht heen draaien.

Bekijk het project