Bel ons Offerte Mail ons

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

Je zou het niet zeggen maar dit is een flat op leeftijd! Dit appartementencomplex in Egmond aan Zee, met uitzicht op zee, stamt uit 1966 maar heeft een hele geslaagde modernisering achter de rug. Het heeft de uitstraling van een nieuwbouwproject en daar heeft Astralift de lift op afgestemd.

In de bestaande schacht hebben we de techniek verbeterd en waar nodig vervangen. De kooi heeft een mooie nieuwe uitstraling gekregen die past bij de modernisering van het pand.

 

2 voor de prijs van 1

Zo werkt het natuurlijk niet bij projecten waarbij we twee dezelfde panden voorzien van een nieuwe lift, maar het is wel voordeliger. We leren van het eerste project en passen dit toe op het andere gebouw. Zeker bij woningbouwverenigingen komen we dit vaak tegen. Een wijk bestaat vaak uit meerdere soortgelijke gebouwen uit dezelfde periode en zijn vaak gelijktijdig aan modernisering toe. Astralift heeft diverse oplossingen voor nieuwbouw en het moderniseren of verbeteren van bestaande liftsituaties. Neem contact op voor deze mogelijkheden.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved