Bel ons Offerte Mail ons

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

The way you move! Joice en Quattro geplaatst bij de Nissan Dealer in Breda. Astralift heeft onlangs twee liften geplaatst bij de Nissan Dealer Leendert van de Born B.V. in Breda, een autolift type Quattro en een platformlift type Joice. De Quattro is dé ideale manier om auto’s te vervoeren in showrooms en garages en maakt grote, dure hellingbanen overbodig. 

Uniek aan de Quattro is dat deze leverbaar is met personenbegeleiding en beschikt over een nieuw doordacht stabilisatiesysteem.

Dit verdeelt de krachten over de 4 kolommen, waardoor zelfs als de lading niet gelijk verdeeld is, het plateau absoluut gesynchroniseerd en zonder trilling of stoten beweegt. De ontwerpers garanderen een uniek en zeer betrouwbaar product.

 

De Joice platformlift is verkrijgbaar in 57 verschillende maten. Doordat deze lift aan 3 zijden toegankelijk gemaakt kan worden is het nagenoeg altijd mogelijk, ook bij u, om deze lift te plaatsen. Er is zeer veel aandacht besteed aan de afwerking van de zichtbare delen van de lift. Bedieningstableau, interieur, verlichting, schacht en deuren zijn met veel zorg ontworpen. Doordat deze ook nog eens in nagenoeg alle kleuren en materialen te kiezen zijn, past de Joice platformlift naadloos in elk interieur. Een rode schacht, grootglazen deuren of RVS afwerking van het interieur? Geen probleem. Nagenoeg alles is mogelijk.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved