Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Offshore platform met een lift

Het verticaal transporteren van personen kan op velerlei manieren maar soms mag het ietsje meer zijn. Het plaatsen van liften op schepen is niet nieuw voor Astralift en een kunstige kooi is al bijna een specialisme op zich, maar een attractie in de vorm van een offshore platform met een lift die je naar een mysterieuze onderwaterwereld brengt, mag je gerust uniek noemen.

Deze speciaal ontwikkelde lift is onderdeel van een interactieve tentoonstelling in het Maritiem Museum te Rotterdam waar je je waant op een platform op open zee. Alles aan de lift is zo ontworpen en ontwikkeld dat hij één is met het platform en onderdeel uitmaakt van de Offshore Experience. De lift brengt je naar de mysterieuze onderwaterwereld, het laatste gedeelte van het avontuur dat de experience compleet maakt.

De Offshore Experience is een hit. De tentoonstelling ontving in het eerste jaar al 200.000 bezoekers en wordt door het publiek hoog gewaardeerd. Ook bij vakgenoten in de museale en designwereld valt de expositie op:

 • Offshore Energy Public Outreach Award 2016 – winnaar
 • European Design Award 2017
  Miscellaneous catogories: exhibition design – brons
 • Museum & Heritage Awards 2017
  categorie ‘the international award’ – nominatie
 • Children in Museums Award 2017
  nominatie
 • World Interiors News Awards 2017**
  nominatie

Astralift – Specialist in personenliften en onderhoud & service maar trots op de vele unieke en bijzondere projecten die ze in de laatste 20 jaar hebben mogen realiseren.

Loading…


Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Gerelateerde projecten

Personenlift Blokker Delft

Astralift mocht een mooie personenlift plaatsen in de Blokker in Delft Blokker is altijd...

Lees meer

Beleef een volgende etage met de personenlift

Een prachtig ontworpen “Valentina” personenlift van Astralift siert het moderne...

Lees meer

Modernisering 10 liftinstallaties

Ombouw 10 liftinstallaties Griekenlandlaan Zoetermeer (Vidomes) Aan de...

Lees meer