Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Van der Kooij Westland B.V. autoheftafel

Astralift plaatst nieuwe autoheftafel en platformlift bij nieuw pand Opel- Chevroletdealer vd Kooij. Aan het woord Directeur: Dhr. Corné Versteegen van P.A. van der Kooij Westland B.V. In het weekend van 22 oktober was de opening van het nieuwe pand aan de Klompenmakersstraat 51 te Naalwijk.

Tijdens dit evenement werd de nadruk gelegd op de hypermoderne uitstraling.In tegenstelling tot wat zo’n groot gebouw misschien doet vermoeden, is de klant niet ineens een nummer wanneer hij een bezoek brengt aan de Westlandse Opel en Chevroletdealer. Nog steeds heeft service voor de klanten de hoogste prioriteit.Om dit gewenste resultaat te bereiken heeft Dhr. Versteegen in samenwerking met bouwbedrijf Van Zanten en Frans de Brabander voor een gericht bouwadvies gezorgd, waardoor de uitstraling en service van het nieuwe pand optimaal werd benut. Wanneer u het pand binnenkomt, zal uw oog wellicht meteen vallen op de enorme moderne autoheftafel achterin de showroom. Astralift verzorgde deze hypermoderne, 6 x 3 meter grote lift voor het liften van de auto’s naar de bovenverdieping of de afleverstraat op de benedenverdieping. Voor dhr. Versteegen was de keuze snel gemaakt om deze spectaculaire faciliteit door Astralift te laten realiseren.De autoheftafel past uitstekend in de sfeer van de moderne showroom, werkt ideaal en Astralift heeft verstand van uitstekende producten en een goede service.Ook heeft P.A.vd Kooij gekozen voor het plaatsen van een deels glazen Fleur platformlift van Astralift om de faciliteiten voor de bezoekers optimaal te maken. Hiermee kunnen minder valide bezoekers gemakkelijk een bezoek brengen aan de bovenverdieping. Hierbij heeft Astralift ook nog rekening gehouden met de veiligheid van onze bezoekers. Het is heel prettig werken wanneer een bedrijf als Astralift meedenkt, goed communiceert en prima producten aflevert. Kijk voor meer informatie ook op www.pavanderkooij.nlNeem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Gerelateerde projecten

Maxum autolift Zuna

Met een nieuwe of klassieke Mercedes-Benz een verdieping hoger in style. Daar hebben we...

Lees meer

Van der Kooij Westland B.V. autoheftafel

Astralift plaatst nieuwe autoheftafel en platformlift bij nieuw pand Opel-...

Lees meer

De eerste etalage autolift in de wereld

Dat Astralift dagelijks bezig is met innovatie, dat is overduidelijk. Onlangs kwam er...

Lees meer