Bel ons Offerte Mail ons

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

Astralift mocht een mooie personenlift plaatsen in de Blokker in Delft. Blokker is altijd in beweging. Nog niet zo lang geleden kwam Blokker met een nieuwe visuele identiteit, een nieuwe winkelinrichting en een winkelconcept dat beter aansluit op de nieuwe trends en ontwerpen. Blokker introduceert een compleet nieuwe stijl voor de visuele identiteit en de complete inrichting van de winkels.

 

De nieuwe winkelinrichting is wereld van verschil met de oude inrichting. De winkel is moderner, strakker, vol met merken en met technologie. Het is een beleving. De winkels zijn overzichtelijk, een beetje huiselijk, rustig en sfeervol.

 

Er hangen mooie grote visuals, de schapkaarten zijn met zorg vormgegeven, de producten staan aantrekkelijk uitgestald en her en der krijgen merken en merkproducten een podium.

 

Dan kan een mooi vormgegeven lift met een soortgelijke kooi en schacht natuurlijk niet ontbreken. Door gebruik te maken van een glazen schacht blijft de winkel ruimtelijk, rustig en overzichtelijk. Hiermee sluit de vormgeving van lift perfect aan bij het nieuwe concept van de Blokker.
Een tevreden klant en tevreden bezoekers in de winkel Blokker.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved