Bel Contact Mail
Project

Personenlift Blokker Delft

Astralift mocht een mooie personenlift plaatsen in de Blokker in Delft. Blokker is altijd in beweging. Nog niet zo lang geleden kwam Blokker met een nieuwe visuele identiteit, een nieuwe winkelinrichting en een winkelconcept dat beter aansluit op de nieuwe trends en ontwerpen. Blokker introduceert een compleet nieuwe stijl voor de visuele identiteit en de complete inrichting van de winkels.

 

De nieuwe winkelinrichting is wereld van verschil met de oude inrichting. De winkel is moderner, strakker, vol met merken en met technologie. Het is een beleving. De winkels zijn overzichtelijk, een beetje huiselijk, rustig en sfeervol.

 

Er hangen mooie grote visuals, de schapkaarten zijn met zorg vormgegeven, de producten staan aantrekkelijk uitgestald en her en der krijgen merken en merkproducten een podium.

 

Dan kan een mooi vormgegeven lift met een soortgelijke kooi en schacht natuurlijk niet ontbreken. Door gebruik te maken van een glazen schacht blijft de winkel ruimtelijk, rustig en overzichtelijk. Hiermee sluit de vormgeving van lift perfect aan bij het nieuwe concept van de Blokker.

 

Een tevreden klant en tevreden bezoekers in de winkel Blokker.

Client

Personenlift Blokker Delft

Datum

2 maart 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

NOG TOE TE VOEGEN

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Offshore platform met een lift

Het verticaal transporteren van personen kan op velerlei manieren maar soms mag het ietsje meer zijn. Het plaatsen van liften op schepen is niet nieuw voor Astralift en een kunstige kooi is al bijna een specialisme op zich, maar een attractie in de vorm van een offshore platform met een lift die je naar een mysterieuze onderwaterwereld brengt, mag je gerust uniek noemen. Deze speciaal ontwikkelde lift is onderdeel van een interactieve tentoonstelling in het Maritiem Museum te Rotterdam waar je je waant op een platform op open zee.

Bekijk het project