Bel Contact Mail
Project

Timelapse ROXX schaarheftafel

Met een totaalgewicht van 20 ton en een hefvermogen van 6 ton behoort deze schaarheftafel tot de reuzen onder de liften. De afmeting van het blad is 8 x 3 meter. Door middel van een door Astralift speciaal ontworpen hefconstrunctie was het mogelijk om deze kolossale schaarheftafel met behulp van mensenkracht op zijn plek te krijgen. Eenmaal op zijn plek was het een kwestie van aansluiten en kon de schaarheftafel zijn power laten zien.

Client

Timelapse ROXX schaarheftafel

Datum

4 maart 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Corporatie lift woonflats Rotterdam

Astralift mocht in de regio Rotterdam 6 nieuwe liften plaatsen in drie grote woonflats van 13 etages. De oude liften waren aan vervanging toe en op basis van onze corporatielift hebben we deze klant op de meest voordelige manier kunnen helpen. Een speciaal door het merkonafhankelijke Astralift ontworpen corporatie lift biedt u vele voordelen ten opzichte van een gestandaardiseerde lift.

Bekijk het project