Bel ons Offerte Mail ons

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

In een uniek pand aan de Westermarkt 2 (Huize Labor) in Amsterdam, om de hoek van wat we kennen als het Achterhuis, heeft Astralift een unieke glazen personenlift en schacht mogen plaatsen. De entree en het trappenhuis van dit voormalige kantoorpand zijn voorzien van een schitterend design met tegelwerk en glas-in-lood. De lift past perfect in het midden van de ruimte waardoor de trappen naar de volgende etages om de schacht heen draaien.

Door de afgeronde hoeken van de schacht is de leuning bewaard gebleven en hebben we het design van het interieur kunnen behouden. De zijkanten van de schacht hebben we afgewerkt met steenstrips in dezelfde kleur en sfeer als de treden van de trap, zodat het mooi aansluit op elkaar.

 

Moderne lift in een klassieke omgeving

De glazen schacht en glazen lift geven een extra doorkijk en dimensie aan het trappenstelsel, zodat het glas-in-lood en de lichtinval ook vanuit de lift zichtbaar zijn en blijven. Dit soort liftprojecten zijn een mooie uitdaging, omdat we in een mooie klassieke architectuur en interieur toch een moderne personenlift willen plaatsen. Een lift met een hoge gebruikskwaliteit en uitstraling, die geen afbreuk doet aan de omgeving waarin de lift is geplaatst. Een geslaagd project aldus de klant en daar zijn wij van Astralift uiteraard trots op! De gebruikers kunnen weer jaren vooruit met deze mooie personenlift.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved