Bel ons Offerte Mail ons

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

In een mooie Rotterdamse buurt in een wooncomplex van Woonstad Rotterdam heeft Astralift een 5 stopslift vervangen zoals Astralift dat al tal van keren voor Woonstad Rotterdam heeft uitgevoerd. Ook bij deze lift was het weer de wens om zelf de regie te kunnen en blijven voeren over haar liften. Dit betekent volledige vrijheid in productkeuze, zowel in aanschaf als over de gehele looptijd van de liftexploitatie.

De minder goede ervaringen uit het verleden met merkgebonden liften hebben Woonstad Rotterdam doen besluiten om te kiezen voor liften met volledig vrij op de markt verkrijgbare onderdelen. Hiermee wordt voorkomen dat ze afhankelijk zijn van merkgebonden liften c.q. onderdelen.

 

Astralift heeft een lift ontworpen die naadloos aansluit bij de behoefte van de opdrachtgever en gebruikers. Hiermee kijken we niet alleen naar de korte termijn, maar naar de gehele levensduur van de lift. Onze ervaring is dat de investering procentueel iets hoger is, maar dit al snel wordt terugverdiend binnen de exploitatieperiode.

 

De ontwikkelde ’corporatielift’ is dan ook uitermate geschikt om toe te passen bij VvE’s en woningbouwverenigingen.

 

Een ander groot voordeel van de ‘corporatielift’ is dat onderdelen snel en tegen scherpe prijzen voorhanden zijn en dat niets is afgeschermd.

 

Het appartementencomplex uit 1959 is weer voorzien van een goed functionerende personenlift die veilig is en zeer duurzaam. Daarnaast ziet de lift er ook nog mooi uit! Astralift bedankt Woonstad Rotterdam voor deze mooie opdracht.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved