Bel ons Offerte Mail ons

Heeft u een bestaande lift die qua comfort, technische staat, veiligheid en uitstraling te wensen overlaat? Is uw lift storingsgevoelig en helpen kleine reparaties niet meer? Kies dan voor een vakkundige modernisering ofwel renovatie van de verouderde lift. U verlengt hiermee de levensduur van uw liftinstallatie. Een modernisering is vaak een stuk goedkoper dan plaatsing van een geheel nieuwe liftinstallatie. Astralift biedt een pasklare oplossing om uw liftinstallatie weer op het gewenste niveau te krijgen. Wij gebruiken vrij op de markt verkrijgbare en vrij uitwisselbare componenten en onderdelen. U bent hierdoor nooit meer afhankelijk van specifieke merkproducten of fabrikanten én u bent in het vervolg goedkoper uit qua

Innovatief

Betrouwbaar

Gecertificeerd

Renovatie (modernisering)

Waarom kiezen voor een modernisering van uw bestaande liftinstallatie?

 

 • De techniek van de liftinstallatie is verouderd
 • Het bedieningsgemak en het gebruikscomfort laten te wensen over
 • De lift is storingsgevoelig en staat regelmatig stil
 • De liftinstallatie voldoet niet meer aan de actuele veiligheidseisen
 • De lift heeft door slijtage, schade of vandalisme zijn originele uitstraling en werking verloren
 • De liftinstallatie is onvoldoende energiezuinig

Welke moderniseringen kan Astralift onder meer voor u realiseren?

 

 • Het vervangen van handbediende liftdeuren door automatische deuren
 • Vervanging van de liftbesturing
 • Vervanging van de complete aandrijfmachine
 • Het aanbrengen van een frequentieregelaar
 • Vervanging van het kooi-interieur en de kooi- en etalagetableaus
 • Het installeren van een spreek-luistersysteem
 • Vernieuwing van de verlichting, de wand- en vloerbekleding

Een facelift van uw liftinstallatie waardoor deze weer jaren mee kan. Astralift is in staat om alle soorten moderniseringen door te voeren. De werkzaamheden zijn gericht op technische, comfort en esthetische verbeteringen van uw liftinstallatie. Wij bieden oplossingen die het bedienings- en gebruikersgemak sterk verbeteren. En wij zorgen ervoor dat de lift zijn glans terugkrijgt. De lift is na de modernisering weer betrouwbaar, veilig, comfortabel en mooi van uitstraling. En dit altijd met de beste, vrij op de markt verkrijgbare onderdelen.

De specialisten van Astralift bezoeken regelmatig internationale liftenbeurzen om u de laatste ontwikkelingen te kunnen aanbieden en behulpzaam te zijn bij uw keuzes. Wij gaan graag een duurzame relatie met u aan die zich terugbetaalt. Astralift maakt scherpe meerjarenbegrotingen en heldere meerjarenonderhoudsplannen en staat qua total cost of ownership bekend als de goedkoopste in de branche. Vandaar ons motto: Going up! Together.

Astralift is in staat om alle soorten moderniseringen door te voeren. De werkzaamheden zijn gericht op technische, comfort en esthetische verbeteringen van uw liftinstallatie.
Wij bieden oplossingen die het bedienings- en gebruikersgemak sterk verbeteren.

 

En wij zorgen ervoor dat de lift zijn glans terugkrijgt. De lift is na de modernisering weer betrouwbaar, veilig, comfortabel en mooi van uitstraling. En dit altijd met de beste, vrij op de markt verkrijgbare onderdelen.

 

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved