Bel ons Offerte Mail ons

Hapert de lift soms? Werkt de sensor onvoldoende? Zakt de lift een stukje naar beneden als je in de lift stapt? Gaat het openen en sluiten van de deuren gepaard met veel geluid? Het zijn signalen dat de lift gebreken begint te vertonen en aan een renovatie toe is.  Er komt een keer dat de liftinstallatie gemoderniseerd moet worden, zodat deze weer aan de veiligheidseisen én aan de wensen en behoeften van de gebruikers voldoet.

Betrouwbaar

Kwaliteit

Snelle service

Van Nederlandse bodem

Waarom Astralift?

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

Vraag 1

Antwoord

Vraag 2

Antwoord

Vraag 3

Antwoord

Vraag 4

Antwoord

Liftrenovatie of vervanging: that’s the question

 

Alle VvE’s en VvE-kantoren staan op een gegeven moment voor de vraag: renovatie of vervanging? Misschien heb je als verantwoordelijke voor beheer en onderhoud van de liften binnen jouw organisatie al een offerte gekregen van de huidige liftenleverancier. Ben je geschrokken van de hoge kosten? Weet dat het ook anders kan.

 

Vraag een offerte voor liftrenovatie ofwel modernisering bij Astralift aan. Vergelijk deze gerust met andere offertes. Je ziet dat je met afstand de beste voorwaarden krijgt. Je hebt sowieso het probleem niet van een liftpartij die alleen zijn eigen producten levert. Astralift gebruikt materialen die vrij verkrijgbaar zijn op de markt. Er is géén verplichting (meer) om bij een specifieke leverancier in te kopen die de prijs bepaalt. De door ons gebruikte componenten en onderdelen zijn uitwisselbaar en van hoge kwaliteit. Je kunt je hierdoor vrij over de markt bewegen. Je behoudt zelf de regie over je liften.

 

 

 

Liftmodernisering uitstekend alternatief liftvervanging

 

Het vervangen van oude liften is meestal erg kostbaar. Liftmodernisering is een uitstekend alternatief. Astralift zorgt ervoor dat de liften weer veilig werken én een representatieve uitstraling krijgen. Wij zijn een platte organisatie met veel expertise en ervaring op liftgebied. Wij zijn flexibel en kunnen gedurende het proces snel schakelen. Of je nu 1 of 20 liften in je gebouw of appartement hebt, wij leveren met een renovatie maatwerk. Onze specialisten moderniseren een verouderde lift naar een niveau dat vergelijkbaar is met een nieuwe lift.

 

Astralift is van alle markten thuis. Van de vervanging van het besturingssysteem en aandrijving, de frequentieregelaar en snelheidsbegrenzer tot de kooitableaus en schachttableaus. Je krijgt gegarandeerd een lift met een lange levensduur en een minimum aan storingen. Een klant- en gebruiksvriendelijke lift met de gewenste mogelijkheden, die aan alle eisen voldoet.

De voordeligste qua total cost of ownership

 

Een liftrenovatie is een groot project. Dan wil je natuurlijk precies weten waar je aan toe bent. Onze klanten roemen de openheid en transparantie van Astralift. Wij kunnen goed uitleggen hoe we aan de verschillende bedragen op de kostenbegroting komen. Wij reageren snel en adequaat mocht zich een probleem voordoen. Met Astralift als onderhoudspartij geniet je vele voordelen. Elke partij kan de lift onderhouden of repareren, omdat de materialen vrij uitwisselbaar zijn en vrij van patenten en/of software-restricties. De onderdelen zijn eenvoudig uitwisselbaar met andere componenten. Wij hebben bovendien verschillende reserveonderdelen gewoon op voorraad. Zo houden we de lijnen kort en de service optimaal.

 

Astralift heeft een luisterend oor en oog voor de lange termijn. Wij mogen met een gerust hart zeggen dat wij qua total cost of ownership het voordeligste liftenbedrijf in de branche zijn. Wij maken met alle plezier een meerjarenbegroting voor je, met de te verwachten onderhouds- en vervangingskosten en de gewenste moderniseringen. Een liftrenovatie bij het onafhankelijke en laagdrempelige Astralift betaalt zich terug.

 

 

 

 

Waarom Astralift?

 

  • De voordeligste partij, zeker als je kijkt naar de total cost of ownership
  • Hoogwaardige, merkonafhankelijke producten
  • Langere garantieperiode dan andere partijen
  • Korte communicatielijnen met vast aanspreekpunt
  • Transparant in alles wat we doen
  • Uitstekende referenties te overleggen
  • Geen wurgcontracten, maar maximale flexibiliteit

Kom een bakkie doen

 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van modernisering van jouw liften? Wij verzorgen professionele liftrenovaties voor VvE’s en VvE-kantoren én wij doen het beheer van liften voor diverse woningbouwverenigingen en vastgoedeigenaren. Neem contact op en kom een bakkie doen. Bel (079 – 33 00 690), e-mail (verkoop@astralift.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie, advies of een vrijblijvende, gratis offerte.

Contactformulier

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved