Bel ons Offerte Mail ons

De gemiddelde lift heeft een levensduur van meer dan 30 jaar. Deze lift dient tijdens de gehele levensduur te worden onderhouden en gerepareerd. Uiteraard geldt dit ook voor uw Otis-lift. De monteurs van Astralift beschikken over de nodige kennis en ervaring, waardoor wij de partij bij uitstek zijn voor deze onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Astralift beschikt over een eigen trainingscentrum, waarbinnen onze monteurs worden opgeleid in de specifieke Otis-besturingen. Voor het onderhouden, repareren en moderniseren van uw Otis-lift beschikken deze monteurs over speciale gereedschappen.

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

Daarnaast maken zij gebruik van specifieke programmeertools, die toegang geven tot de besturingen. Dankzij deze toegang kan de liftbesturing naar wens worden ingesteld, afgesteld en aangepast. Ook houden onze specialisten zich bezig met bijvoorbeeld het testen van producten in onze eigen testruimte en het bezoeken van internationale liftbeurzen. Op deze manier blijven zij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

 

Onderhoud aan uw Otis-lift is bij Astralift vele malen voordeliger dan bij de originele producent. Deze originele producent maakt gebruik van bepaalde onderdelen die niet zijn na te maken, waardoor de reparatie vaak duur uitvalt. Ook beschikken zij daardoor over een monopoliepositie op deze onderdelen. Astralift vervangt hoofdcomponenten daarentegen met vrij op de markt verkrijgbare producten. Hierdoor is onze total cost of ownership lager, wat op zijn beurt resulteert in goedkopere tarieven. Elk ander liftbedrijf zal ook in staat zijn uw lift te onderhouden, omdat wij gebruikmaken van deze vrij op de markt verkrijgbare producten, welke vrij zijn van patenten en met Nederlandse menu’s te gebruiken en in te stellen zijn.  U zit dus op geen enkele manier aan Astralift vast. Daarbij vinden wij het heel belangrijk de kwaliteit van het vervangen van hoofdcomponenten te waarborgen. Om dit te bewerkstelligen werken wij nauw samen met diverse toonaangevende Europese partners.

 

Heeft u mogelijk interesse in onze service? Dan leveren wij die natuurlijk graag. Voor alle werkzaamheden aan uw Otis-lift staan onze medewerkers 24 uur per dag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een vakkundig advies op maat.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved