Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Reparatie

Lift buiten gebruik. Deze melding op uw liftinstallatie is altijd vervelend en komt nooit goed uit. Het kan helaas voorkomen dat de lift als gevolg van een defect of schade haperingen vertoont of helemaal uitvalt. Een snelle en professionele reparatie is op dat moment dringend gewenst. Astralift zorgt er als grootste merkonafhankelijke liftenspecialist voor dat uw liftprobleem binnen korte tijd wordt verholpen. Wij zijn u behulpzaam met originele liftoplossingen en maatgericht onderhoud gedurende de hele levensduur van de lift om hoge reparatiekosten in de toekomst te voorkomen. Door een eigen werkplaats en fabriek met moderne machines kunnen wij snel grote reparaties van schades of defecten uitvoeren en uw lift weer helemaal in orde maken.

Snelle reparatie met universele, voordelige componenten en onderdelen

Een storing of defect kan optreden als gevolg van slijtage van onderdelen, onjuist gebruik van de lifttechniek, een stroomstoring, beschadiging of vandalisme. Dan wilt u maar één ding: dat de lift zo snel mogelijk weer in beweging komt en goed functioneert. De ervaren monteurs van Astralift staan 24 uur per dag voor u klaar en beschikken over de juiste vakopleidingen en certificeringen. Zij volgen alle innovaties in de branche en zijn in staat om een reparatie bij elk merk en type lift uit te voeren. Onze technisch specialisten maken daarbij gebruik van geavanceerde apparatuur, modern gereedschap en hoogwaardige materialen.

Astralift onderscheidt zich in een markt van standaardliften en merkgebondenheid als onafhankelijke partner in liften die niet gelieerd is aan een specifieke leverancier. Wij gaan altijd voor maatwerk. De gebruikte onderdelen bij een liftreparatie zijn vrij op de markt verkrijgbaar en zijn vrij uitwisselbaar. Wij realiseren universele liften met open besturingen, zodat u veel keuzevrijheid geeft qua uiterlijk, bedieningscomfort en uitstraling van uw lift. En dat niet alleen. Onze levenscyclusbenadering van de lift levert u veel op. Astralift is qua total cost of ownership de goedkoopste in de branche.

Levenscyclusbenadering van Astralift voorkomt dure liftreparaties

Astralift verzorgt na een deskundige, kosteloze inspectie van uw liftinstallatie een meerjarenonderhoudsplan en meerjarenbegroting. U kunt hiermee dure reparaties in de toekomst voorkomen en precieze budgetten vaststellen voor noodzakelijk onderhoud en vervangingen. Een duurzame en plezierige relatie met Astralift betaalt zich terug. Wij bieden serviceovereenkomsten op maat aan voor uw nieuwe of bestaande lift. Heeft u nog geen onderhoudscontract? Wij helpen u natuurlijk ook met een reparatie zonder een servicecontract. Wij kunnen zeer snel schades repareren in onze inhouse werkplaats.

Astralift zorgt ook voor reparatie van afkeurpunten die tijdens een liftkeuring door een onafhankelijke keuringsinstantie zijn vastgesteld. Wij hebben originele oplossingen voorhanden om deze verbeterpunten te verhelpen en uw liftinstallatie weer aan de wettelijke regelgeving en aan uw specifieke wensen en eisen te laten voldoen.

Heeft u een defecte lift die gerepareerd moet worden? Of heeft u last van een liftinstallatie die regelmatig een storing heeft? De gecertificeerde monteurs van Astralift zijn u behulpzaam met een vakkundige en snelle liftreparatie. Neem direct contact met ons op, hetzij telefonisch (079 – 33 00 690) dan wel door gebruik te maken van het contactformulier op onze website.

  • Persoonlijke aandacht.
  • Wijd netwerk van vakbekwame medewerkers.
  • Uitgebreid magazijn met zeel veel onderdelen op voorraad.
  • Eigen werkplaats voor noodaanpassingen.


Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Astralift projecten

Astralift – het gecertificeerde onderhoud/service liftenbedrijf van Nederland.

Naast nieuwbouw en modernisering, onderhouden wij duizenden liften op basis van een maatpak onderhoudscontract. Wij zijn trots op deze klanten en laten u graag een aantal voorbeelden zien.

Bekijk alle projecten

De mooiste lift

Al eerder hebben we een nieuwsbericht geplaatst over een filmpje met een mooie dame die...

Lees meer

7 flats in Schiedam

Het was een omvangrijke klus die ruim twee jaar duurde. In mei 2015 startte Woonplus met...

Lees meer