Bel ons Offerte Mail ons

Toepassing

Roxx schaarheftafels kunnen moeiteloos zware lasten van 100 tot 50.000 kg omhoog brengen. Denk hierbij aan goederen, al dan niet op pallets of zelfs voertuigen zoals auto’s. Ook is de schaarheftafel uit te voeren als mindervalidenheffer voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. We kunnen dus spreken over een zeer divers product. We zijn ons er volledig van bewust dat in een omgeving waar gewerkt wordt de te gebruiken materialen tegen een stootje moeten kunnen. De Roxx is daarom opgebouwd uit extra stevige materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen.

 

Mogelijkheden

Astralift heeft de kennis en de mogelijkheden om elke Roxx schaarheftafel volledig naar de wensen van de klant aan te passen. Omdat geen situatie hetzelfde is, komt het geregeld voor dat een standaard heftafel omgebouwd wordt tot specifiek maatproduct en wordt voorzien van de nodige speciale voorzieningen op en onder het plateau. Voor nagenoeg elke situatie is dus wel een oplossing te vinden. Door de plaatsing van de heftafel in een liftput kan het hefvlak gelijk met de vloer stoppen, waardoor de Roxx uitermate geschikt is voor het laden en lossen van goederen, bijvoorbeeld met auto’s. Ook voor het op hoogte brengen van een bepaald object waaraan bepaalde werkzaamheden dienen te worden verricht kan de Roxx goede diensten bewijzen. Te denken valt hierbij aan een productieproces in een fabriek.

Standaard wordt de installatie geleverd in een grondverf, maar ook is er de mogelijkheid om de heftafel te verzinken, zodat de installatie uitermate geschikt is om buiten geplaatst te worden en alle weersinvloeden kan weerstaan.

 

Veiligheid

Om onder alle omstandigheden volledig veilig gebruik te kunnen maken van de installatie worden aan de heftafel alle beveiligingen aangebracht die conform de “Machinerichtlijn 2006/42/EC” vereist zijn. Zo kan de installatie voorzien worden van knellijsten onder het platform. Indien zich tijdens het naar beneden bewegen iets of iemand onder het platform bevindt stopt de installatie direct met dalen en is knelgevaar dus uitgesloten.

Gezien de enorme variatie aan mogelijkheden voor de Roxx is niet alles samen te vatten in een technische specificatie. Indien u vragen heeft kunt u daarom het beste even contact met ons opnemen.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved