Bel ons Offerte Mail ons

Om moeiteloos zware lasten van honderd tot duizenden kilo’s omhoog te kunnen vervoeren kunnen wij verschillende soorten schaarheftafels leveren. Denk hierbij aan goederen, al dan niet op pallets of zelfs voertuigen zoals auto’s. Ook is de schaarheftafel uit te voeren als mindervalidenheffer voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers.

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

Oplossingen

Voor het vervoeren van zware lasten kan Astralift de schaarheftafel leveren. De schaarheftafel is een plateau dat door middel van een schaarconstructie naar boven en naar beneden beweegt. Een dergelijke schaarconstructie is in staat om zware lasten te dragen. Schaarheftafels kunnen daarom ook worden geleverd met een totaal draagvermogen tot wel 50.000 kg. Door dit enorme hefvermogen bent u in staat om de meest uiteenlopende goederen te heffen, zelfs vrachtwagens. Onze schaarheftafels zijn te leveren in alle maatvoeringen, volledig passend in elke situatie. Door de plaatsing van de heftafel in een liftput kan het hefvlak gelijk met de vloer stoppen, hierdoor zijn onze oplossingen uitermate geschikt voor het laden en lossen van goederen. Een palletwagen of rolcontainer kunt u er in dat geval moeiteloos op rijden. De heftafel wordt gebouwd van robuuste materialen, op die manier kan hij tegen een stootje.

 

Toepassing

Schaarheftafels kunnen moeiteloos zware lasten van 100 tot 50.000 kg omhoog brengen. Denk hierbij aan goederen, al dan niet op pallets of zelfs voertuigen zoals auto’s. Ook is de schaarheftafel uit te voeren als mindervalidenheffer voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. We kunnen dus spreken over een zeer divers product. We zijn ons er volledig van bewust dat in een omgeving waar gewerkt wordt de te gebruiken materialen tegen een stootje moeten kunnen. Onze schaarheftafels zijn daarom opgebouwd uit extra stevige materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen.

Veiligheid

Om onder alle omstandigheden volledig veilig gebruik te kunnen maken van de installatie worden aan de heftafel alle beveiligingen aangebracht die conform de “Machinerichtlijn 2006/42/EC” vereist zijn. Zo kan de installatie voorzien worden van knellijsten onder het platform. Indien zich tijdens het naar beneden bewegen iets of iemand onder het platform bevindt stopt de installatie direct met dalen en is knelgevaar dus uitgesloten. Indien u vragen heeft kunt u daarom het beste even contact met ons opnemen.

Mogelijkheden

Astralift heeft de kennis en de mogelijkheden om elke schaarheftafel volledig naar de wensen van de klant aan te passen. Omdat geen situatie hetzelfde is, komt het geregeld voor dat een standaard heftafel omgebouwd wordt tot specifiek maatproduct en wordt voorzien van de nodige speciale voorzieningen op en onder het plateau. Voor nagenoeg elke situatie is dus wel een oplossing te vinden. Door de plaatsing van de heftafel in een liftput kan het hefvlak gelijk met de vloer stoppen, waardoor het uitermate geschikt is voor het laden en lossen van goederen, bijvoorbeeld met auto’s. Ook voor het op hoogte brengen van een bepaald object waaraan bepaalde werkzaamheden dienen te worden verricht. Te denken valt hierbij aan een productieproces in een fabriek.

Standaard wordt de installatie geleverd in een grondverf, maar ook is er de mogelijkheid om de heftafel te verzinken, zodat de installatie uitermate geschikt is om buiten geplaatst te worden en alle weersinvloeden kan weerstaan.

G
Going up met

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved