Bel ons Offerte Mail ons

Sta je er wel eens bij stil hoe essentieel de liftinstallatie in jouw bedrijf of woonomgeving is? Niets is vervelender dan een stilstaande lift te hebben op de momenten dat je de lift nodig hebt. Astralift is de ideale partner om je maximaal te ontzorgen betreft jouw liftinstallatie. Ons team van enthousiaste medewerkers staat dan ook 24 uur per dag voor je klaar om je te helpen met alle voorkomende werkzaamheden aan uw liftinstallatie. Sta je er wel eens bij stil hoe essentieel de liftinstallatie in jouw bedrijf of woonomgeving is? Niets is vervelender dan een stilstaande lift te hebben op de momenten dat je de lift nodig hebt. Astralift is de ideale partner om je maximaal te ontzorgen betreft jouw liftinstallatie. Ons team van enthousiaste medewerkers staat dan ook 24 uur per dag voor je klaar om je te helpen met alle voorkomende werkzaamheden aan uw liftinstallatie.

24/7 bereikbaar voor storingen

Een vastgesteld bedrag aan onderdelen

Assistentie bij liftkeuringen

 

 

Waarom een serviceovereenkomst?

 

Sta je er wel eens bij stil hoe essentieel de liftinstallatie in jouw bedrijf of woonomgeving is? Niets is vervelender dan een stilstaande lift te hebben op de momenten dat je de lift nodig hebt. Astralift is de ideale partner om je maximaal te ontzorgen betreft jouw liftinstallatie. Ons team van enthousiaste medewerkers staat dan ook 24 uur per dag voor je klaar om je te helpen met alle voorkomende werkzaamheden aan uw liftinstallatie.

Hulp nodig bij je keuze?

 

In de basis is elke overeenkomst ingericht om uw installatie goed en veilig te onderhouden. Wilt u een hogere dekking van de serviceovereenkomst, dan is wellicht een prestatie overeenkomst een optie. Laat het ons gerust weten als wij je kunnen helpen met het maken van een keuze. Om een goed voorstel te kunnen aanbieden, en je het beste te kunnen adviseren, is onze insteek elke installatie vooraf te bezoeken voor een gerichte opname. Je kunt dus rekenen op een voorstel waar niets teveel en niets te weinig in staat, een voorstel op maat! In de basis is elke overeenkomst ingericht om uw installatie goed en veilig te onderhouden. Wilt u een hogere dekking van de serviceovereenkomst, dan is wellicht een prestatie overeenkomst een optie. Laat het ons gerust weten als wij je kunnen helpen met het maken van een keuze. Om een goed voorstel te kunnen aanbieden, en je het beste te kunnen adviseren, is onze insteek elke installatie vooraf te bezoeken voor eenĀ  gerichte opname. Je kunt dus rekenen op een voorstel waar niets teveel en niets te weinig in staat, een voorstel op maat!

Neem contact met ons op

079-3300690

G
Going up metDe eerste etalage autolift in de wereld

Dat Astralift dagelijks bezig is met innovatie, dat is overduidelijk. Onlangs kwam er bij ons een uitdaging binnen die wij...


Bekijk het project
Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved