Bel ons Offerte Mail ons

Staat u er wel eens bij stil hoe essentieel de liftinstallatie in uw bedrijf of woonomgeving is? Niets is vervelender dan een stilstaande lift te hebben op de momenten dat u de lift nodig hebt. Astralift is de ideale partner om u maximaal te ontzorgen betreft uw liftinstallatie. Ons team van enthousiaste medewerkers staat dan ook 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen met alle voorkomende werkzaamheden aan uw liftinstallatie.

24/7 bereikbaar voor storingen

Het uitvoeren van preventief onderhoud aan uw liftinstallatie

Assistentie bij liftkeuringen

 

 

Waarom een serviceovereenkomst?

 

De functionaliteit en levensduur van uw liftinstallatie wordt voor een groot deel bepaald door het uitvoeren van deskundig en preventief onderhoud. Met het uitvoeren van preventief onderhoud worden onnodige storingen en slijtage voorkomen en kunnen optijd eventuele defecten aan uw liftinstallatie worden geconstateerd. Door middel van een serviceovereenkomst wordt veilig en comfortabel gebruik van de liftinstallatie mogelijk gemaakt. En mocht er dan onverhoopt toch een storing optreden, dan staan onze deskundige monteurs 24/7 voor u klaar!

Serviceovereenkomsten

 

Onze overeenkomsten zijn allemaal ingericht op het goed en veilig onderhoud van uw liftinstallatie. Iedere serviceovereenkomst heeft een aantal standaard elementen welke hierin worden opgenomen. Daarnaast zijn er ook nog diverse opties welke u naar wens kunt toevoegen aan uw serviceovereenkomst. Zo kunnen wij u o.a. volledig ontzorgen m.b.t. de wettelijke verplichting om uw liftinstallatie te laten keuren. Hierbij zorgen wij dat uw lift wordt gekeurd door een onafhankelijke keuringsinstantie en onze liftmonteurs kunnen tijdens de keuring de benodigde assistentie verlenen. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het leveren van een spreekluistersysteem en/of het afsluiten van een abonnement op uw spreekluistersysteem. Hieronder vind u in een overzichtelijke tabel, wat iedere serviceovereenkomst inhoudt. Naast de onderdelen genoemd in de tabel, kunt u rekenen op deskundig advies, persoonlijke aandacht en een team met vakbekwame medewerkers die voor u klaar staan.


 

Eenvoudig

Uitgebreid

Prestatie


Het onderhouden van uw liftinstallatie


Afgesproken responstijd bij storingen


Maximale responstijd van 1 uur bij opsluitingen


24/7 staan wij met een team specialisten voor u klaar


Smeermiddelen en klein materiaal


Geen voorrijkosten bij technische storingen


Geen kosten voor de eerste 2 werkuren bij technische storingen


Vervanging van kleine slijtagedelen tot € 50,- per onderhoudsbeurt of technische storing


Vastgesteld bedrag aan onderdelen


Planmatige werkzaamheden


Astralift | <br>Stijn de Jager

Heel erg blij met de service van Astralift!

Astralift staat altijd voor ons klaar als er iets met de lift aan de hand is. Het is altijd snel en vakkundig geregeld. Wij zijn heel erg blij met de service van Astralift.


Stijn de Jager

Hulp nodig bij je keuze?

 

In de basis is elke overeenkomst ingericht om uw installatie goed en veilig te onderhouden. Wilt u een hogere dekking van de serviceovereenkomst, dan is wellicht een prestatie overeenkomst een optie. Laat het ons gerust weten als wij u kunnen helpen met het maken van een keuze. Om een goed voorstel te kunnen aanbieden, en u het beste te kunnen adviseren, is onze insteek elke installatie vooraf te bezoeken voor een gerichte opname. U kunt dus rekenen op een voorstel waar niets teveel en niets te weinig in staat, een voorstel op maat!

Neem contact met ons op

079-3300690

G
Going up met

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved