Bel ons Offerte Mail ons

Lift buiten gebruik? Een storing of defect kan optreden als gevolg van slijtage van onderdelen, onjuist gebruik van de lifttechniek, een stroomstoring, beschadiging of vandalisme. Dan wilt u maar één ding: dat de lift zo snel mogelijk weer in beweging komt en goed functioneert. De ervaren monteurs van Astralift staan 24 uur per dag voor u klaar en beschikken over de juiste vakopleidingen en certificeringen en zorgen ervoor dat uw liftprobleem binnen korte tijd wordt verholpen.

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

Snelle reparatie met universele, voordelige componenten en onderdelen

 

Astralift onderscheidt zich in een markt van standaardliften en merkgebondenheid als onafhankelijke partner in liften die niet gelieerd is aan een specifieke leverancier. Wij gaan altijd voor maatwerk. De gebruikte onderdelen bij een liftreparatie zijn vrij op de markt verkrijgbaar en zijn vrij uitwisselbaar. Wij realiseren universele liften met open besturingen, zodat u veel keuzevrijheid geeft qua uiterlijk, bedieningscomfort en uitstraling van uw lift.  En dat niet alleen. Onze levenscyclusbenadering van de lift levert u veel op. Astralift is qua total cost of ownership de goedkoopste in de branche.

 

Astralift verzorgt na een deskundige, kosteloze inspectie van uw liftinstallatie een meerjarenonderhoudsplan en meerjarenbegroting. U kunt hiermee dure reparaties in de toekomst voorkomen en precieze budgetten vaststellen voor noodzakelijk onderhoud en vervangingen. Een duurzame en plezierige relatie met Astralift betaalt zich terug. Wij bieden serviceovereenkomsten op maat aan voor uw nieuwe of bestaande lift. Heeft u nog geen onderhoudscontract? Wij helpen u natuurlijk ook met een reparatie zonder een servicecontract. Wij kunnen zeer snel schades repareren in onze inhouse werkplaats.

Levenscyclusbenadering van Astralift voorkomt dure liftreparaties

Onze assistent rayonmanagers


Astralift | Laurens

Laurens

Chefmonteur Service
Astralift | Guido

Guido

Assistent Rayon Manager

Astralift zorgt ook voor reparatie van afkeurpunten die tijdens een liftkeuring door een onafhankelijke keuringsinstantie zijn vastgesteld. Wij hebben originele oplossingen voorhanden om deze verbeterpunten te verhelpen en uw liftinstallatie weer aan de wettelijke regelgeving en aan uw specifieke wensen en eisen te laten voldoen.

 

 

O
Onze trotsAstralift Thomas More Hogeschool te Rotterdam

De Thomas More Hogeschool in Rotterdam is in eerste instantie gebouwd zonder lift. Om de mindervalide mensen ook van dienst te kunnen zijn, hebben we bij de renovatie een echte Valentina personenlift geplaatst, inclusief schacht buiten tegen de gevel.


Bekijk het project
Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved