Bel ons Offerte Mail ons

Bent u op zoek naar een specifieke liftoplossing voor uw woon- of werksituatie? Dat zit u goed bij Astralift. Wij gaan niet voor standaard, maar voor speciale hefoplossingen op maat. Wij modelleren een lift naar uw wensen en eisen. Een lift die naadloos past in de omgevingsruimte en de gewenste uitstraling heeft. Of u nu een maatgerichte personenlift, mindervalidenlift, lagesnelheidslift, goederenlift, autolift of schaarheftafel wilt, wij adviseren en begeleiden u naar de beste oplossing voor uw liftprobleem. Geen uitdaging is ons te groot. Going up! Together. Dat beloven wij.

 

Innovatieve en originele oplossingen voor uw specifieke liftprobleem

Astralift onderscheidt zich in een markt van gestandaardiseerde liften met innovatieve liftoplossingen op maat. Dat kan van alles zijn. Een podiumlift, een parkeerlift, een lift voor kunsttransport, een etalagelift of een lift naar eigen design. Liften voor binnen en buiten, met of zonder zelfdragende schachtconstructie, met een dichte of glazen cabine, van diverse materialen en met verschillende hefhoogtes, hefsnelheden en hefvermogens. Wat u ook wilt, Astralift heeft een afdeling Design & Ontwikkeling die slimme en originele hefoplossingen bedenkt voor elke situatie. Wij staan voor custom design and build.

 

Astralift concurreert niet zozeer op aanschafprijs, maar op maatwerk en uiteindelijk de laagste kosten van de lift als het noodzakelijke periodieke onderhoud, de vervangingen en eventuele moderniseringen over de hele levenscyclus worden meegerekend. Astralift realiseert een speciale hefoplossing, maar is daarbij niet gebonden aan één bepaald merk of fabrikant. De meest ideale lift wordt samengesteld uit vrij op de markt verkrijgbare componenten en onderdelen. Wij kunnen u een nauwkeurige meerjarenbegroting en meerjarenonderhoudsplanning overleggen, waaruit blijkt dat de total cost of ownership bij het aangaan van een langdurige en plezierige relatie met Astralift de laagste in de branche is.

 

Maatwerk in speciale hefoplossingen met de laagste total cost of ownership

De door Astralift ontworpen, geleverde en geïnstalleerde lift is volledig universeel en merkonafhankelijk. Er is sprake van open besturingen en vrij uitwisselbare componenten, dat een grotere keuzevrijheid geeft in de liftsamenstelling en flink lagere kosten geeft bij reparaties, vervangingen en moderniseringen. U krijgt tot 5 jaar garantie op uw speciale hefoplossing als u tevens het onderhoud bij Astralift onderbrengt. Dit betaalt zich terug!

 

Bent u benieuwd naar de speciale hefoplossingen van Astralift? Wij gaan vrijwel elke uitdaging aan en zijn u graag behulpzaam. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan telefonisch (079 – 33 00 690) of door gebruik te maken van het contactformulier op onze website. U zult verbaasd zijn over de vernieuwende hefoplossingen.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved