Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Turn-key oplossingen

Wilt u een nieuwe lift of een lift laten vervangen, zonder dat u hier omkijken naar heeft en met minimale overlast tijdens de bouw? Astralift neemt u alle zorg uit handen met turn-key oplossingen bij vervanging, modernisering en nieuwbouw van liftinstallaties in woningen, appartementencomplexen, winkels, kantoren, hotels en stadions. Wij nemen het hele project voor onze rekening, van de conceptfase tot de eindoplevering. De nieuwe lift wordt “sleutelklaar” opgeleverd. Met onze totaaloplossingen realiseert u een flinke besparing in tijd en kosten.

Totaal projectmanagement, één aanspreekpunt

Astralift heeft als grootste zelfstandige liftenfirma van Nederland alle disciplines in huis om een originele liftoplossing op maat aan te bieden, met uw klantwens als uitgangspunt. Wij hebben een eigen ontwerp-, productieafdeling en salesafdeling en wij zijn u behulpzaam met vakkundig en efficiënt projectmanagement. Of u nu op zoek bent naar een personenlift, goederenlift, autolift, mindervalidenlift, lagesnelheidslift of schaarheftafel, u heeft als opdrachtgever één aanspreekpunt binnen onze organisatie. U bespreekt met ons uw wensen en eisen qua liftbouw en bouwtijd, wij doen de rest.

De liften worden op maat ontworpen en geproduceerd. Astralift is uw merkonafhankelijke partner in liftbouw, die zaken doet met verschillende leveranciers die aan onze hoge kwaliteits- en service-eisen volden. De liftinstallatie wordt opgebouwd met vrij op de markt verkrijgbare hoofdcomponenten. De nieuwe lift is bovendien voorzien van een groen energielabel. U beschikt straks over een veilige, duurzame, zuinige en designvolle liftinstallatie.

Minimale overlast tijdens de liftbouw

Uitgangspunt bij onze turn-key projecten is dat er minimale overlast voor de liftgebruikers en de opdrachtgever is. Astralift kan tijdens de verbouwing voor een tijdelijke lift in het gebouw zorgen, in geval er bewoners, werknemers, gasten, klanten of bezoekers afhankelijk zijn van een liftinstallatie. Hierdoor blijft het gebouw voor iedereen toegankelijk. De tijdelijke lift is gebruiksvriendelijk, comfortabel, veilig en ook geschikt voor scootmobiels en rolstoelgebruikers.

Astralift kan alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Van gedeeltelijke of complete demontage van de oude liftinstallatie en afvoer van alle materialen tot het aanbrengen van tijdelijke (lift)voorzieningen en levering, plaatsing en afwerking van de nieuwe liftinstallatie. Wij assisteren bij ingebruikname en keuring van de liften. En wij blijven graag gedurende de hele levenscyclus van de lift betrokken. Een duurzame en plezierige samenwerking levert u veel voordeel op. U krijgt niet alleen tot 5 jaar garantie op de nieuwe lift indien u het onderhoud bij Astralift onderbrengt, maar qua total cost of ownership over 25 jaar is Astralift de goedkoopste in de branche. Want Astralift is: Going up! Together.

Wilt u meer informatie over onze turn-key oplossingen of direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (079 – 33 00 690) of vul het contactformulier of offerteformulier op onze website in. U krijgt zo snel mogelijk een antwoord van ons.Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Astralift projecten

Astralift – het gecertificeerde onderhoud/service liftenbedrijf van Nederland.

Naast nieuwbouw en modernisering, onderhouden wij duizenden liften op basis van een maatpak onderhoudscontract. Wij zijn trots op deze klanten en laten u graag een aantal voorbeelden zien.

Bekijk alle projecten

Modernisering Eisenhowerstraat Egmond aan Zee

Je zou het niet zeggen maar dit is een flat op leeftijd! Dit appartementencomplex in...

Lees meer

Westermarkt Amsterdam

In een uniek pand aan de Westermarkt 2 (Huize Labor) in Amsterdam, om de hoek van wat we...

Lees meer