Bel ons Offerte Mail ons

Staat u voor het moment dat uw verouderde liftinstallatie moet worden vervangen? Of is vervanging van de bestaande lift noodzakelijk door ernstige beschadiging of vandalisme? Astralift is u als grootste zelfstandige liftenbedrijf van Nederland behulpzaam met een originele liftoplossing op maat. Uw wensen en eisen staan centraal, wij customizen een nieuwe lift met een uitstraling die past in de omgeving. Met het vervangen van uw liftinstallatie wint u aan veiligheid, gebruikscomfort en design en bespaart u gedurende de gehele levensduur van de lift op onderhouds- en vervangingskosten. Astralift is namelijk qua total cost of ownership de goedkoopste in de branche.

 

Vele redenen om een bestaande lift te vervangen

Een lift komt op een gegeven moment aan het einde van zijn technische levensduur. Er treden regelmatig storingen of defecten op, waardoor de beschikbaarheid van het verticale transport en de veiligheid van de gebruikers in het geding komen. De problemen kunnen divers van aard zijn. Niet alleen de techniek kan het laten afweten, maar de lift kan ook zoveel stroom gebruiken dat de energierekening fors oploopt. De lift kan moeilijk toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers of bodes die veel spullen moeten vervoeren. Of de lift heeft na jarenlang intensief gebruik zijn glans en uitstraling verloren. Kortom, de lift moet worden vervangen!

 

Vervanging van uw liftinstallatie is bij Astralift in goede handen. Als snelst groeiende, merkonafhankelijke liftenfirma van Nederland beschikken wij over de kennis en expertise om deze complexe klus vakkundig te klaren. Onze specialisten maken gebruik van geavanceerde apparatuur, moderne gereedschappen en eersteklas materialen. Groot voordeel voor u is dat wij niet gelieerd zijn aan een bepaalde merkfabrikant. Wij componeren universele liften en maken daarbij gebruik van vrij op de markt verkrijgbare en vrij uitwisselbare componenten en onderdelen van hoge kwaliteit. U bent hierdoor nimmer (meer) afhankelijk van een merk of leverancier en vrij in de keuze van uw liftsamenstelling. De lift wordt custom design and build opgeleverd.

 

Wat zijn de voordelen van het vervangen van een bestaande lift door Astralift?

  • Turn-key oplossing, van de conceptfase tot de eindoplevering
  • U krijgt een veilige, comfortabele, gebruiksvriendelijke en designvolle lift
  • De nieuwe, kwalitatief hoogwaardige lift is geluidsarm en energiezuinig
  • Een lift op maat, harmonieus passend in uw interieur
  • Lagere onderhoudskosten- en vervangingskosten over de gehele levensduur van de lift
  • Alle bouwkundige werken in overleg
  • Tot 5 jaar fabrieksgarantie als het onderhoud bij Astralift wordt ondergebracht
  • Niet meer afhankelijk van een bepaald merk of leverancier
  • Waardevermeerdering van uw woning, winkel, bedrijfspand of instellingsgebouw
  • Going up! Together; een duurzame en plezierige relatie die zich terugbetaalt

Wilt u meer informatie over het vervangen van één of meer liften in uw gebouw? Astralift is u graag behulpzaam. U kunt zowel telefonisch contact opnemen (079 – 33 00 690) als uw vraag stellen via het contactformulier op onze website. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved