Bel ons Offerte Mail ons
Astralift | Kees Plokker

Kees Plokker

“We zoeken altijd samen naar oplossingen”

 

“Toen we samen gingen werken met Astralift, was het nog een jong bedrijf. En dit jonge bedrijf probeerde echt de vinger te krijgen achter de vraag van onze corporatie. Ze gingen bovenop het probleem zitten. Bij de grotere bedrijven zie je dat minder. Die denken dat ze het probleem kennen en hebben een kant-en-klare oplossing. Astralift komt écht met een oplossing op maat, die klantgericht is.”

Goed gevoel

 

“Nu we met Astralift werken hebben we veel minder last van dit probleem. Astralift denkt in oplossingen en dat geeft me een erg goed gevoel. Onze beide organisaties geven de samenwerking de ruimte om succesvol te zijn. We maken makkelijk afspraken. Als we een kapotte lift hebben, ligt de prioriteit vandaag op het weer in werking stellen van de lift. Dan kunnen we het morgen wel hebben over de koerier die het onderdeel ergens moest ophalen.”

Bovenop het probleem

 

“Toen we samen gingen werken met Astralift, was het nog een jong bedrijf. En dit jonge bedrijf probeerde echt de vinger te krijgen achter de vraag van onze corporatie. Ze gingen bovenop het probleem zitten. Bij de grotere bedrijven zie je dat minder. Die denken dat ze het probleem kennen en hebben een kant-en-klare oplossing. Astralift komt echter met een oplossing op maat, die klantgericht is.”

Innovatief

 

“Astralift heeft veel praktische kennis in de organisatie, waar we regelmatig van profiteren. Als huurders bijvoorbeeld per ongeluk met hun scootmobiel tegen de liftdeur aanrijden, komen ze met hele praktische oplossingen. Ze gaan eerst kijken en leggen dan de mogelijkheden voor (zoals radar, een paaltje met knopje, een camera) waarvan ze weten dat het bij andere bedrijven goed werkt.”

“We zoeken altijd samen naar oplossingen”

Niet meer afhankelijk

 

“Om nog minder afhankelijk te worden van de grote multinational liftleveranciers, heeft Astralift ons geholpen met een compleet bestek voor een zogenaamde ‘corporatielift’. Middels dit bestek kunnen wij als klant zelf weer bepalen welke lift we willen hebben in plaats dat een aannemer een standaardlift inkoopt op basis van minimale (lift-)bestekgegevens. Alle corporaties hadden namelijk last van de afhankelijkheid van de onderdelen. Daarom is de corporatielift een lift met vrij op de markt verkrijgbare componenten. Bij renovaties bouwen we onze huidige liften zoveel mogelijk om naar een corporatielift. Dunavie heeft dit inmiddels als onderdeel van ons beleid geborgd in de organisatie. Onlangs zijn vier van deze liften gebouwd in Katwijk en we zijn er erg tevreden mee. Wat je zelf bouwt, kun je goed onderhouden. Je weet van de hoed en de rand.”

Astralift

Voorwaarde voor succes

 

“Een advies voor andere organisaties is om te zorgen voor een goede samenwerking tussen de persoon die verantwoordelijk is voor het meerjaren onderhoudsprogramma en de persoon die verantwoordelijk is voor het dagelijks onderhoud van de liften. In onze organisatie heb ik toevallig deze twee petten zelf op, ik kijk naar de korte en naar de lange termijn. Daardoor zal ik niet bezuinigen op iets waarvan ik weet dat ik er volgende maand een storing door zal krijgen. Voor ons is dit echt een succesformule. In grotere organisaties zullen er twee personen de verschillende functies bekleden. Zorg dan voor een goede afstemming en samenwerking.”

Astralift
Astralift

Vragen over deze case of andere vragen?

Astralift | Mark Mulder
Mark Mulder

Rayon Manager

+31 6 1276 7802

m.mulder@astralift.nl

Meer over de geleverde diensten bij Dunavie?

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved