Bel Contact Mail
Project

Ark van Noach platformlift

Astralift plaatst platformlift Ark van Noach. Jawel, u leest het goed: Anno 2007 bevat de ark van Noach een platformlift en deze wordt door Astralift geleverd. In Schagen wordt door Johan Huibers, een aannemer uit Broek op Langedijk, de ark van Noach nagebouwd. Het gaat hier om een geheel uit hout vervaardigde ark van 70 meter lang. De helft van de originele, in de bijbel beschreven, ark.

 

Er zullen exposities gerealiseerd worden voor kinderen, jongeren en volwassen. In 2007 zal de ark beginnen op z’n reis door Nederland, die mogelijk ook tot over de grens zal voeren. De komende maanden wordt er door meerdere organisaties gewerkt aan de inrichting van de ark. Astralift heeft de eervolle opdracht gekregen om een platformlift te plaatsen in dit mooie project. Het gaat om een hydraulische Fleur platformlift in een dergelijk groot formaat dat er 2 rolstoelen tegelijk, over 4 verdiepingen, vervoerd kunnen worden. Omdat het oog ook wat wil is gekozen voor een geheel glazen schacht. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.arkvannoach.com of even contact met ons opnemen.

Client

Ark van Noach platformlift

Datum

18 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

NOG TOE TE VOEGEN

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Savarin Rijswijk platformlift en kleingoederenlift

Restaurant Savarin is een plek waar je van alles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken.Om dit te verwezenlijken is onlangs het restaurant verbouwd. Met een nieuwe conferentiezaal op de bovenverdieping en een extra diner gedeelte op de begane grond heeft het restaurant een meer exclusieve stijl gekregen.

Bekijk het project