Bel ons Offerte Mail ons

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

Sinds augustus 2007 is DUNO gevestigd in een geweldig mooi clubgebouw in het Haagsche Dynamiek.

In het Buurthuis van de Toekomst werken sportclubs, scholen, culturele instellingen en andere organisaties in de wijk slim met elkaar samen. Zodat bijvoorbeeld de voetbalclub niet alleen een voetbalclub is, maar ook een plek wordt waar mensen samenkomen voor een praatje, voor een cursus of misschien wel voor huiswerkbegeleiding.

 

Het is een pand met architectonische waarde en staat tussen twee voetbalvelden in. Beide velden zijn vanuit de “huiskamer” op de eerste etage goed te zien.

 

De architect moet kijk hebben op de waarde van een lift want de schacht speelt een prominente rol in de uitstraling van het geheel. Dit moet een goede architect zijn als je het Astralift vraagt!

 

De schacht staat aan de buitenkant van het pand en speelt een belangrijke rol voor alle organisaties die gebruiken maken van dit multifunctionele complex. Voor onze mindervalide mensen is de eerste etage eenvoudig en veilig te bereiken om gebruik te maken van de faciliteiten.

 

Het interieur is maatwerk en natuurlijk vakwerk. De kleuren zijn afgestemd op de clubkleuren en hierdoor is de verbinding met het gebouw gecreƫerd, ook al staat de schacht buiten de muren van het clubgebouw.

Wat Astralift betreft was dit gemakkelijk scoren en staat Duno met dit clubgebouw 1-0 voor op de concurrent.

G
Going up met

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved