Bel ons Offerte Mail ons

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

In hartje Amsterdam, aan de ingang van het Vondelpark staat een prachtig gerenoveerd woonhuis. De bewoners van het woonhuis met 4 verdiepingen waren huiverig over het plaatsen van een personenlift in het klassieke pand. Moet je een mooie klassieke hal opgeven voor het gemak van een lift. Astralift verzekerde de klant dat het een aanwinst zou zijn en niet alleen in het gebruik. Nu siert een prachtige lift, van het type Charlot het statige woonhuis, in een de mooie omgeving van het Vondelpark. De glazenschacht van 20 meter hoog, past als een maatpak in het trappenhuis van de woning.

Onder de naam Charlot levert Astralift een geheel nieuwe serie woonhuis personenliften, die verkrijgbaar is met elk design en past in elk pand. Naast de vele mogelijkheden is de Charlot personenlift erg prettig in gebruik en milieuvriendelijk. De lift maakt gebruik van biologische oliën en is energiezuinig. Deze lift heeft een groen energie label. Door het zelfdragend modulaire schachtframe zijn de bouwkundige aanpassingen minimaal. Ook dit frame kan in elke gewenste RAL kleur gepoedercoated worden.

 

Bent u op zoek naar een lift die perfect aansluit bij uw interieur en pand? Bekijk voor meer informatie onze website of neem contact op met één van onze verkopers. Zij staan u graag te woord.

G
Going up met

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved