Bel ons Offerte Mail ons

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

Aan de Griekenlandlaan in Zoetermeer zijn in de jaren 80, 10 identieke liftinstallaties gebouwd. Deze installaties zijn per 2 geplaatst in appartementen complexen van de klant Vidomes.

Omdat de liftinstallaties kampten met veel storingen heeft Vidomes besloten de installaties te laten  moderniseren en deze aan te besteden. Astralift heeft uiteindelijk de opdracht mogen ontvangen, na het hebben uitgebracht van een offerte met de laagste prijs én de snelste levertijd.  Zo als alle producten van Astralift is er ook voor deze modernisering gebruik gemaakt van vrij op de markt te verkrijgen liftcomponenten. Elk toegepast product is in overleg met de adviseur TDKliftplan afgestemd op het gebruik en de locatie van de installaties. Na het ontvangen hebben van de opdracht is er een gedetailleerde planning opgesteld welke vervolgens is afgestemd met Vidomes. Door ons te verdiepen in de leefomgeving van de bewoners en ons een beeld te vormen van het liftgebruik, bleek al snel dat een korte moderniseringstijd én opleveren volgens planning essentieel was. Trots kunnen wij zeggen dat onze teams bij elke installatie volgens planning zijn gestart en op tijd hebben opgeleverd aan onze klant Vidomes.

 

Welke producten hebben wij toegepast:

  • Besturing: voor de liftbesturing hebben wij gebruik gemaakt van een ARKEL liftbesturing. Deze liftbesturing is standaard al voorzien van vele opties, maakt gebruik van een Nederlands menu en beschikt over programma om foutcodes in op te slaan, wat het storing zoeken een stuk makkelijker maakt.
  • Frequentieregelaar: met het vervangen van de liftbesturing is er gelijk een frequentieregelaar toegepast (A-Drive) welke het starten en stoppen van de liftinstallatie en stuk soepeler laat verlopen. Deze techniek wordt vrijwel bij elke nieuwe liftinstallatie toegepast en wordt vrijwel standaard toegepast bij het vervangen van een liftbesturing.
  • Kooi- en schachttableaus: Voor de kooi- en schachttableaus is er gekozen voor Schaeffer kooitableaus. Deze zijn voorzien van degelijke drukknoppen die bestand zijn tegen de meeste vormen van vandalisme.
  • Aandrijvingen: de complete aandrijfmachine, samen met de staalkabels zijn ook vervangen. Voor de aandrijfmachine is er gebruik gemaakt van een Sicor machine die gelijk is voorzien van een tacho op de aandrijflijn waardoor het starten en stoppen zo soepel mogelijk ingeregeld kan worden.
  • Kooibekledingen: omdat de installatie technisch gezien goed is aangepakt heeft de klant niet bezuinigd en is ook de kooibekleding (Esthetische modernisering) in zijn geheel vervangen.
  • Liftdeuren: In eerste instantie was er uitgegaan dat de kooideuraandrijving gereviseerd kon worden. Uiteindelijk is er toch besloten de kooideuraandrijving in zijn geheel te vervangen door een Langer & Laumann deuraandrijving die de gehele ombouw compleet heeft gemaakt.

 

Astralift is ingericht om alle soorten lift- en roltrapinstallaties te onderhouden, repareren en te moderniseren. Bezit u zelf ook 1 of meerdere installaties die een “update” zou kunnen gebruiken, vraag onze medewerkers dan wat Astralift voor u kan betekenen. Maar al te graag brengen wij een concurrerende offerte uit om u te overtuigen dat u méér kunt krijgen voor minder geld en dat alles op basis van vrij op de markt te verkrijgen producten. Wij onderscheiden ons graag in prijsniveau, snelheid en service!

G
Going up met

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved