Bel Contact Mail
Project

Udea BV in Veghel goederenlift

Astralift plaatst ‘koele’ goederenlift. Het warme voorjaar van 2007 heeft in ieder geval geen rol gespeeld voor Astralift bij het plaatsen van een goederenlift in Veghel. Het betrof namelijk een Conver goederenlift in de koelcel van Udea BV.. Udea BV is een groothandel in biologische vers- en diepvriesproducten. U kunt hierbij denken aan zuivel, kaas, snacks, delicatessen, vlees(-vervangers), aardappelen, groenten & fruit en diepvriesproducten als ijs, vis en snacks.

Client

Udea BV in Veghel goederenlift

Datum

11 januari 2019

Service

Modernisering en nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

NOG TOE TE VOEGEN

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Concept Store van WE design lift

Astralift plaatst design lift in New Concept Store van WE. Utrecht, november 2010 – onlangs opende WE Fashion een New Concept Store aan de Leidsestraat 32-36 in Amsterdam.

Bekijk het project