Bel ons Offerte Mail ons

Heeft u een bestaande lift die qua comfort, technische staat, veiligheid en uitstraling te wensen overlaat? Is uw lift storingsgevoelig en helpen kleine reparaties niet meer? Kies dan voor een vakkundige modernisering van de verouderde lift. Astralift biedt een pasklare oplossing om uw liftinstallatie weer op het gewenste niveau te krijgen. Wij verzorgen als grootste zelfstandige liftenfirma van Nederland een modernisering op maat, op basis van uw specifieke wensen en eisen. U verlengt hiermee de levensduur van uw liftinstallatie. Een modernisering is vaak een stuk goedkoper dan plaatsing van een geheel nieuwe liftinstallatie.

Waarom kiezen voor een modernisering van uw bestaande liftinstallatie?

 • De techniek van de liftinstallatie is verouderd
 • Het bedieningsgemak en het gebruikscomfort laten te wensen over
 • De lift is storingsgevoelig en staat regelmatig stil
 • De liftinstallatie voldoet niet meer aan de actuele veiligheidseisen
 • De lift heeft door slijtage, schade of vandalisme zijn originele uitstraling en werking verloren
 • De liftinstallatie is onvoldoende energiezuinig

Een modernisering op maat voor uw specifieke lift

Een liftinstallatie gaat niet eeuwig mee. Na jarenlang gebruik komt er een moment dat de bestaande lift niet meer aan de technische eisen, de gebruikersbehoeften of de gewenste uitstraling voldoet. Astralift is uw perfecte partner om de liftinstallatie te upgraden. Als merkonafhankelijk liftenbedrijf gaan wij voor maatwerk. Wij gebruiken vrij op de markt verkrijgbare en vrij uitwisselbare componenten en onderdelen. U bent hierdoor nooit meer afhankelijk van specifieke merkproducten of fabrikanten én u bent in het vervolg goedkoper uit qua onderhoud en vervangingen. Wel zo plezierig!

Een facelift van uw liftinstallatie waardoor deze weer jaren mee kan

Astralift is in staat om alle soorten moderniseringen door te voeren. De werkzaamheden zijn gericht op technische, comfort en esthetische verbeteringen van uw liftinstallatie. Wij bieden oplossingen die het bedienings- en gebruikersgemak sterk verbeteren. En wij zorgen ervoor dat de lift zijn glans terugkrijgt. De lift is na de modernisering weer betrouwbaar, veilig, comfortabel en mooi van uitstraling. En dit altijd met de beste, vrij op de markt verkrijgbare onderdelen.

De specialisten van Astralift bezoeken regelmatig internationale liftenbeurzen om u de laatste ontwikkelingen te kunnen aanbieden en behulpzaam te zijn bij uw keuzes. Wij gaan graag een duurzame relatie met u aan die zich terugbetaalt. Astralift maakt scherpe meerjarenbegrotingen en heldere meerjarenonderhoudsplannen en staat qua total cost of ownership bekend als de goedkoopste in de branche. Vandaar ons motto: Going up! Together.

Betrouwbaar

Kwaliteit

Snelle service

Van Nederlandse bodem

Welke moderniseringen kan Astralift onder meer voor u realiseren?

 • Het vervangen van handbediende liftdeuren door automatische deuren
 • Vervanging van de liftbesturing
 • Vervanging van de complete aandrijfmachine
 • Het aanbrengen van een frequentieregelaar
 • Vervanging van het kooi-interieur en de kooi- en etalagetableaus
 • Het installeren van een spreek-luistersysteem
 • Vernieuwing van de verlichting, de wand- en vloerbekleding

Wilt u meer weten over modernisering van uw liftinstallatie of gelijk een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op (079 – 33 00 690) of maak gebruik van het contact- of offerteformulier op onze website. U krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved